VAHŞİ DEPOLAMA ALANLARI ISLAH EDİLECEK

Her yönüyle yaşanılabilir bir ilçe için durmadan çalışan Başkanımız Şeflik Ensari, ilçemizin sorunlarını çözmek için yoğun mesai harcıyor.

Daha önceki dönemlerde bilinçsizce ilçeye yakın yerlere dökülen ve ilçe vatandaşlarımızın sağlığını ve çevreyi tehdit eden vahşi depolama alanları bir bir ilçeden kaldırılacak. Böylece çöplerden arındırılan yerlere ağaçlandırma çalışmaları yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız Şefik Ensari:

“Daha önceki dönemlerde ilçemizde oluşturan vahşi depolama alanlarını kaldırmak için, Büyükşehir Belediyemizle koordineli olarak çalışıyoruz. Bu alanlarda oluşan katı atıklar, çevreye zararı verdiği gibi, ayrıca vatandaşlarımızın sağlığını da ciddi anlamda tehdit ediyordu. Bu konuda gereken istişare ve çalışmaları yaptıktan sonra somut adımları atmaya başladık. İlçe insanımızın daha müreffeh ve daha nezih bir ortamda yaşamalarını sağlamak için ilçemizi bütünüyle vahşi depolama alanlarından temizlemeye başladık. Tabi ki sadece vahşi depolama alanlarını temizlemekle kalmayıp buralarda yeşil alanlar, parklar oluşturacağız. İlçe insanımız artık bu alanlarda rahatça dolaşıp aileleriyle piknik yapabilecekler. Güzel Çaldıranımız için durmadan dinlemeden çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Bu gönderiyi paylaş