Başkanımız Van İli Sektör Toplantısına Katıldı

Çeşitli programlar için ilimize teşrif eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider başkanlığında Van İli Sektör Toplantısı düzenlendi.

Van Valisi Ozan Balcı, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Vali Yardımcısı Ahmet Tozlu, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, MHP İl Başkanı M. Salih Güngöralp, İlçe Belediye Başkanları ve ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda, Başkanımız Şefik Ensari ilçemizde inşasına başlanılacak olan Çubuklu Barajı için ilçe halkı adına Bakan Yardımcısı Gizligider’e teşekkürlerini iletti.

Toplantıda, ilçemizde kurulması planlanan Abdalağa Barajı ile Organize Sera Bölgesi için resmi çalışmaların devam ettiği ve tamamlanması ile yapımına başlanılacağı belirtildi.

Bu gönderiyi paylaş