Başkanımız Aile Büyükleriyle Yemekte Buluştu

Başkanımız Şefik Ensari aile büyükleri ve akrabalarıyla birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

Kılavuz Mahallesi’nde verilen yemekte konuşan Başkanımız Şefik Ensari:

“Bugün büyük bir dayanışma örneği sergileyerek davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun. 5 yıllık Belediye Başkanlığım sürecinde siz değerli aile büyüklerime ve akrabalarıma gösterdiğim saygı ve sevgiyi ilçemizin her bir ferdine de gösterdim. Hiç kimse arasında ayrım yapmadım ve makamımın kapısı daima yediden yetmişe herkese açık oldu. Çünkü bizlerin sırtında ağır bir yük ve sorumluluk var. Bu sorumlulukların bilinciyle İlçemize hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu kutsal yolda, bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen siz aile büyüklerime, akrabalarıma ve Çaldıran halkına çok teşekkür ediyorum.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Başkanımız Şefik Ensari, yemekten sonra aile büyükleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu gönderiyi paylaş