1976 Depremi Anma Etkinliği Düzenledik

Belediyemiz tarafından 1976 yılında ilçemizde meydana gelen ve 3860 kişinin hayatını kaybettiği depremle ilgili anma etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen anma etkinliğine; Afet Risklerini Azaltma Derneği Başkanı Dr. Öğr. Ü. Mehmet Baki Bilik, dernek yöneticileri, İlçe Kaymakamımız Hasan Hüsnü Türker, Belediye Başkan V. Yavuz Dağ, Belediye Başkan Yardımcımız Tahir İsmailoğlu, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma etkinliğinde, İlçe Kaymakamımız Hasan Hüsnü Türker böyle anlamlı bir program gerçekleştirilen Belediyemize teşekkür etti.

Ardından Afet Risklerini Azaltma Derneği Başkanı Dr. Öğr. Ü. Mehmet Baki Bilik, depremle ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve sinevizyon gösterimi yapıldı.

Programımız dahilinde, depremin 47. Yıl dönümünde deprem gerçeğini hatırlatmak ve bilinçlendirmek adına 1976 yılında gerçekleşen depremle ilgili sergi katılımcılar tarafından gezildi.

Bu gönderiyi paylaş